HOMOLOGACIÓ DE VEHICLES A BARCELONA

Inicio » HOMOLOGACION DE VEHICULOS EN BARCELONA

REALITZACIÓ D'HOMOLOGACIONS DE VEHICLES A BARCELONA


Ja sigui que vulgui importar un cotxe, camió, o qualsevol tipus de vehicle a Barcelona, així com realitzar modificacions o reformes en vehicles o maquinària, haurà d'obtenir la corresponent autorització administrativa que declara un vehicle apte per a la circulació, és aleshores quan les homologacions de vehicles, maquinàries o components és necessària.


HOMOLOGACIÓ INDIVIDUAL I UNITÀRIA A BARCELONA

Es necessita fer una homologació individual quan requereix fer el tràmit de matriculació per circular amb el seu cotxe americà a Espanya. En fer aquesta homologació , es valida que la construcció d'aquest vehicle compleix totes les normatives establertes a Espanya o qualsevol país de la Unió Europea.

Fem la homologació individual o unitària de cotxes americans a Espanya per a la matriculació de vehicles importats que no disposin de contrasenya d'homologació europea o espanyola vigent. El laboratori d'homologacions LCOE BARCELONA és un servei tècnic acreditat per a la realització d'assajos i comprovacions que determina en cada cas l'autoritat d'homologació.

HOMOLOGACIÓ DE VEHICLES A BARCELONAEl LCOE és el laboratori d'homologació oficial a Barcelona designat i reconegut pel Ministeri d'Indústria, Energia i Turisme (MINETUR) per a la realització d'assaigs (actes reglamentaris) per a l'homologació europea de vehicles de totes les categories i els seus components i, a nivell península, per a l'homologació individual i reformes.

El laboratori d'homologacions LCOE està acreditat pel VSCC (Vehicle Safety Certification Center, Taiwan) per a la realització d'assajos tant en instal·lacions de client (witness tests) com a les nostres instal·lacions.

El LCOE-TECNOLOGIA participa activament en els grups de treball corresponents a l'elaboració de Directives i Reglaments (GTB, GRB, etc.) i també és present al TAAM (Type Approval Authorities Meeting), on es discuteix sobre les directives que actualment estan en vigor.

A nivell nacional, també estem presents en els grups de treball amb el MINETUR sobre els RD que afecten homologacions de vehicles o reformes dels mateixos.

HOMOLOGACIÓ DE VEHICLES SENSE MATRICULAR I REFORMES


 • HOMOLOGACIÓ INDIVIDUAL VEHICLE COMPLETAT (MULTIFASE) Homologació de vehicles completats procedents de vehicles incomplets segons el RD 750/2010.
 • CERTIFICAT CORRESPONDÈNCIA CONTRASENYA HOMOLOGACIÓ ESPANYOLA Per a vehicles complets matriculats a l'Espai Econòmica Europeu (EEE) que es corresponguin amb un vehicle amb número d'homologació espanyola.
 • HOMOLOGACIÓ UNITÀRIA Per a vehicles complets que no disposen d'homologació CE de tipus, ni que es corresponguin amb un vehicle amb un número d'homologació espanyola.
 • CERTIFICAT COMPLIMENT RD 2028/86 Emissió de document acreditatiu del compliment dels Actes Reglamentaris en vehicles que no han estat matriculats anteriorment.

NECESSITA UNA HOMOLOGACIÓ A BARCELONA?

Contacti amb el nostre equip tècnic per resoldre qualsevol dubte que tingui sobre els nostres serveis d'homologació, escriu-nos a través del nostre formulari de contacte

  RESPONSABLE: Denominación Social: FUNDACIÓN PARA EL FOMENTO DE LA INNOVACIÓN INDUSTRIAL CIF: G80455231 Domicilio Social: José Gutierrez Abascal 2  28006  - (Madrid) - Madrid Contacto: rgpd@ffii.es / 915 62 51 16 LEGITIMACIÓN: Consentimiento del interesado. DESTINATARIOS: No se cederán datos a terceros, salvo autorización expresa u obligación legal DERECHOS: Acceder, rectificar y suprimir los datos, portabilidad de los datos, limitación u oposición a su tratamiento, transparencia y derecho a no ser objeto de decisiones automatizadas. INFORMACIÓN ADICIONAL: Puede consultar la información adicional y detallada sobre nuestra Política de Privacidad y Aviso Legal.

  Este formulario está protegido contra spam con reCaptcha y se aplican los Términos de Servicio y la Política de Privacidad de Google.

  HOMOLOGACIONS DE VEHICLES A BARCELONA

  LCOE Sede Barcelona - Sant Cugat Bussines Park. Av. Vía Augusta 15-25, 08174, Sant Cugat del Vallès, Barcelona.